Loading

ARC Filo, rent a car konusunda verdiği başarılı hizmetlere her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek müşterilerine en iyi araç kiralama deneyimi yaşatmak için alt yapısını sürekli yeniliyor. Son olarak hayata geçirdiği mobil uygulama servisi ile hem yeni müşterilerine daha hızlı ulaşmak hemde mevcut müşterilerine sunduğu üst düzey hizmet kalitesi ile izmir oto kiralama konusunda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış durumda.

ARC Filo Mobil Uygulama Avantajları
Günümüzde insanlar artık araçlarını hızlı bir şekilde kiralamak istiyor, bunun da en kolay yöntemi İnternet üzerinden yapılan rezervasyonlar oluyor. ARC Filo'nun bu uygulaması da size istediğiniz aracı istediğiniz şekilde kiralamanın fırsatını sunuyor.

Telefonunuza indirdiğiniz bu uygulama ile birlikte size özel kampanyaları ve avantajları da görmeniz mümkün. Teknoloji çağında bulunduğumuz bu dönemlerde daha istikrarlı ve daha kararlı bir yükselişle siz müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Oto kiralama kapsamında yer alan ve hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdürmeye devam eden firmamız, İzmir’de bulunmaktadır. ARC Rent A Car adıyla sürdürdüğümüz hizmet kapsamında Otogar, Bornova ve Hava limanı bölgelerinde bulunan şubelerimizle işimizi aksatmadan araç ihtiyacı duyanlara Rent A Car hizmetlerini sunmaktayız. Buna yönelik olarak şubelerimize gelerek araç kiralama talebinde bulunacağınız gibi, aynı zamanda www.arcfilo.com adlı web sitemiz üzerinden de online olarak rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilmektesiniz. Teknolojiyi yakından takip ederek sürdürdüğümüz hizmetlerimizin arasına son olarak mobil uygulama kapsamında geliştirdiğimiz ara yüz platformu ile tüm araç kiralama hizmetlerimizden akıllı telefonlarınız vasıtasıyla gerçekleştirebilmektesiniz.

ARC Filo Mobil Uygulamaları Yayında
Türkiye'nin neresinde olursanız olun, hiç fark etmeksizin İzmir'e gelmeden aracınızın hazır olmasını istiyor ve bu konuda titiz bir hizmet almak istiyorsanız web sitemiz üzerinden veya Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlarınıza indireceğiniz mobil uygulamamız sayesinde de rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 7/24 online rezervasyon kabulü yapan mobil uygulamamız tamamen ücretsiz olup, son teknolojiye uyarlanarak hazırlanmıştır. Google Play ve App Store üzerinden indireceğiniz uygulama doğrultusunda birçok işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. 2007 yılından bu yana teknolojinin yakından takipçisi olarak hazırladığımız alt yapımız ile mobil uygulama vasıtasıyla tüm araçlarımıza erişim imkanınız bulunuyor.

Araçların Fiyatları ve Özellikleri Artık Cebinizde
Alışıldık, tabiri caizse kuru bir uygulamanın aksine daha geliştirilmiş ve kiralama talebinde bulunacak olan kişilerin birçok sorusuna cevaplar sunabilen bir sistem ürettik. Uygulama kapsamında rezervasyon yaptıracağınız aracın modelini öğrenebileceğiniz gibi, aynı zamanda koltuk kapasitesi, yakıt türü, vites özellikleri, bagaj ve diğer birtakım özellikleri de uygulama dahilinde öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte kampanyalar ve diğer ek fırsatlar da artık cebinizde. Aracınızı hangi şubemizden kiralamak istiyorsanız sisteme bunu da entegre ettik ve daha kolay erişim sağlayabilmeniz adına basit bir görünümle sizlere sunuyoruz. A’dan Z’ye tüm oto kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak adına sunduğumuz bu hizmetler doğrultusunda, daha farklı ve kapsamlı avantajlar sunmaya devam edeceğiz.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

06 Mart 2018
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu