Loading

İzmir'de araç kiralama ihtiyaçlarınıza uygun ve kaliteli çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bünyemizde bulunan ve her bütçeye özel olarak hazırlanan kiralık araçlarımız sayesinde hem ekonomik hemde lüks araçları kiralayabilirsiniz. ARC Filo, tam 10 yıldır araç kiralama sektöründe zirvede yer alan bir rent a car firmasıyız, bu doğrultuda kendimizi sürekli geliştirerek günümüzde araç kiralayanların ihtiyaçlarını doğru analiz ediyoruz, bu alanda yaptığımız alt yapı ve AR-GE çalışmalarımız sayesinde araç kiralama konusunda size eşsiz bir deneyim yaşatacağız.

Kiralık Araç Modellerimiz
Yerli ve yabancı modellerimiz ile istediğiniz türde ve özellikteki araçları sizler için temin ediyoruz. Dizel veya benzinli araç seçeneklerinin yanı sıra otomatik yada manuel vites araç seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Yaz aylarında en çok tercih edilen modelimiz olan Fiat Linea araçlarımız kış döneminde de uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz, eğer bir hafta ve daha uzun süreli kiralamak isterseniz 80 TL'den başlayan fiyatlarla bu araca sahip olabilirsiniz.

Eğer otomatik bir araç kiralamak ve bunun keyfini doyasıya yaşamak isterseniz Fluence otomatik modelimiz tam size göre! geniş iç hacmi ve yeni tasarımı ilehayatın hızını yakalayabileceğiniz bir araç olan Fluence ayrıca hız sabitleyici ve sınırlayıcı gibi çeşitli özelliklere sahiptir. 100 TL'den başlayan fiyatlarla kiralayabileceğiniz Fluence model aracımızın kampanyalı fiyatlarından yararlanabilmek için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer tüm araç modellerine fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Esnek Araç Kiralama Şartları ile ARC Filo Farkı
Araç kiralarken yapılan sözleşmeler genelde göz ardı edilip ağırlıklı olarak rent a car firmalarının çıkarları doğrultusunda düzenlenir. ARC Filo ise araç kiralama sözleşmesi düzenlerken tamamen sizin haklarınızı korur ve tüm maddeleri size detaylı bir şekilde açıklar. Kiralama koşulları için bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

7/24 Kesintisiz Destek ARC Filo'da
Gereç araç kiralarken gerekse de kiralama sonrasında deneyimli personelimiz size her konuda yardımcı olacaktır. Günün her saati ulaşabileceğiniz müşteri danışmanlarımız sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Kurumsal Firmalara Filo Hizmeti
Şirketlerin ve firmaların araç ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılayan firmamız ekonomik çözümleri ve yıl boyunca sunduğu teknik destek ile filo kiralama hizmeti vermektedir. Kurumsal müşterilerimize sunduğumuz bir çok avantaj ve hızlı çözümler sayesinde Türkiye'nin her bölgesindeki firmalara bu hizmeti sunmaktayız. Şirketler yıllık vergileri, masrafları ve iş yükü nedeni ile araç satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. Bu ihtiyacı ve kurumsal müşterilerin beklentilerini doğru analiz eden firmamız sayesinde sizde büyük oranda kazanç sağlayacaksınız.

filo8
paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

08 Eylül 2017
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu