Loading

Araç kiralamak günümüzde artık temel ihtiyaçlarımız haline gelen bir sektör olarak dikkat çekiyor. Yılın her döneminde popülaritesini koruyan araç kiralama hizmeti, rent a car firmalarının sunduğu cazip avantajlar ve kampanyalar ile bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılamayı başarıyor. Özellikle yurt dışından gelen turistlere yönelik kapsamlı bir şekilde sunulan araç kiralama servisi sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde istedikleri araç ve modellere kısa sürede sahip olan kişiler bu hizmetten oldukça memnun gözüküyor. Sadece yabancı değil yerli turistlerinde sıklıkla tercih ettiği araç kiralama hayatı kolaylaştıran hizmetler arasında yerini almış durumda.

İzmir Araç Kiralamada Güvenilir Adres
Arcfilo, İzmir araç kiralama firması olarak 2013 yılından bugüne başarılı ve kaliteli bir şekilde araç kiralama hizmeti vermektedir. Güçlü alt yapısı ve zengin araç filosu ile araç kiralama ihtiyaçlarınızı en uygun şekilde karşılayan ve tamamen müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma sağladığı diğer yardımcı servisler ile bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha kanıtlamış durumda.

Başta Ege bölgesi olmak üzere bir çok şehre sunduğu araç kiralama servisi sayesinde her türlü bütçeye uygun çözümler sunan Arcfilo kiralama öncesi ve sonrasında verdiği ek hizmetlerle bugüne kadar yüzlerce olumlu referansa sahip tek rent a car firmasıdır. Firmanın İnternet sitesi (http://www.arcfilo.com/) üzerinden online olarak araç kiralama işlemini yapabilir, dilediğiniz araç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sitede yer alan araç kiralama koşulları bölümünü inceleyerek bu konuda çok daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz bununla birlikte Arcfilo'nun sunduğu ve sadece Arcfilo müşterilerine özel olan ayrıcalıkları firmanın müşteri danışmanlık hattından öğrenebilirsiniz.

Arcfilo bireysel müşterilerine olduğu gibi kurumsal müşterilerine de araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Firmaların aylık veya yıllık araç kiralama ihtiyacına özel paketleri ve cazip fiyat avantajları için hemen 0 (232) 374 28 20 numaralı telefondan firma yetkililerine ulaşabilirsiniz. Aldığınız hizmet ne olursa olsun günün her saati profesyonel destek veren Arcfilo ekibi ile huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilirsiniz.

ARAÇ KİRAMA HAKKINDA KAPSAMLI BİLGİLER
Başta hava limanları olmak üzere Türkiye'nin her şehrinde ve bölgesinde araç kiralama, bir diğer adıyla rent a car firması bulmak mümkün. Bir çoğu kurumsal olan bu araç kiralama firmalarının yanı sıra kurumsallıktan uzak, müşteri ihtiyacını tam karşılayamayan ve piyasa üzerinde fiyatlar vererek müşterinin mağdur olmasına neden olan firmalarda bulunmakta. Bu yüzden araç kiralarken dikkat edilmesi gereken bir çok husus bulunmaktadır. Arcfilo olarak yılların verdiği bilgi birikimi ile sizler için araç kiralarken dikkat edilmesi gereken hususları tek bir başlık altında topladık. İşte hayatınızı kolaylaştıracak ve araç kiralarken mutlaka aklınızda bulunması gereken noktalar;

Aracın hasarsız ve eksiksiz olduğuna dikkat edin.
Araç kiralamak gerçekten profesyonellik gerektiren bir iştir. Aracı teslim aldığınız andan itibaren araçta oluşabilecek hasardan ve sorundan sizin sorumlu tutulduğunuzu bilmelisiniz bu yüzden aracı ilk teslim alırken detaylı bir inceleme yapmalısınız. Arcfilo gibi kurumsal firmalar aracı size teslim etmeden önce uzman personeli ile araç içinde ve dışında sizlerin bilmesi gereken sorunları mutlaka belirtir ve bunları sözleşmeye ekler. Örneğin aracın sol arka kapısında ufak bir çizik yada koltukta deforme gibi şeyler mutlaka not edilir. Personelin gözden kaçırdığı yada eklemeyi unuttuğu maddeleri mutlaka hatırlatınız.

Aracın kilometresi ve yapılan yol miktarı.
Araç kiralarken firmaların temel kuralları bulunmaktadır. Bunların başında günlük yol ve kilometre limitidir, sözleşmelere göre farklılık gösteren bu limiti daha iyi tespit edebilmeniz için aracı teslim almadan önce mutlaka mevcut kilometresini not alınız.

Araç kiralama sözleşmesini dikkatlice inceleyin.
Kiralama sözleşmeleri pek fazla dikkat edilmeyen ve okunmayan bir ayrıntı gibi gözükse de olası bir sorunda size maddi veya manevi zararların çıkmasını engelleyen önemli bir özelliktir. Gerekirse tüm maddeleri tek tek okuyup anlayamadığınız yada size uygun olmayan maddelerin düzenlenmelerini isteyebilirsiniz.

Yakıt Durumunu Kontrol edin.
Aracı teslim almadan önce yakıt çizgini kontrol edip sözleşmede yer alıp almadığına mutlaka bakın. Araç yakıtını teslim aldığınız seviyede teslim etmelisiniz.


İzmir Araç Kiralama Firmaları
Özellikle yaz aylarında rent a car firmalarının araç kiralama taleplerine yetişemediği, genellikle aylık veya iki haftalık periyotlar halinde araçları kiraladığını biliyor muydunuz? Yazlık bölgelerin başında gelen İzmir'de bu konuda oldukça hareketli geçen şehirlerimiz arasında. Kaliteli bir şekilde hizmet veren izmir araç kiralama firmaları özellikle Çeşme, Didim, Foça ve Dikili gibi ilçelere açtığı ek ofisler ile daha sağlıklı hizmet vermeye çalışıyor. Eğer sizde bu bölgelerde yaşıyor ve kurumsal bir araç kiralama firmasından hizmet almak istiyorsanız sitemizin üst bölümünde yer alan iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

17 Ağustos 2017
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu