Loading

Türkiye'nin en kalabalık üçüncü şehri olan İzmir, Ege'nin incisi olup, İzmir Körfezi bölgesinde yer almaktadır. İzmir ve civarında birbirinden güzel yerlere ulaşmanız adına en pratik yöntemlerden biri de araç kiralamaktır. ARC Filo güvencesi ile Bornova'da araç kiralayarak İzmir ve civarındaki seyahat planlarınızı çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Şahane havası ile sizlere asla unutamayacağınız güzellikteki bir şehirde gezerek bu şehri keşfetmek çok zor değil. İzmir oldukça büyük bir şehir olmasıyla birlikte, sakin ve de bir o kadar da rahat insanlarıyla özellikle de İstanbulluları şaşırtan bir havası vardır. Sokaklarının deniz koktuğu, değişik kültürlerin buluşma noktası olması sebebiyle oldukça zengin bir kültürel ve de aynı zamanda tarihi geçmişe sahip olmakla birlikte kentin merkezi konumunu gezerek görülmesi gerekli olan yerler saymakla bitmez. Hem kenti hissedecek hem de soluklanmak adına Konak'taki Kemer altı Çarşısı, İzmir Fuar Alanında bulunan Kültür park, Karataş'taki Asansör, Doğal Yaşam Parkı, Saat Kulesi, St. Polycarp Kilisesi mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Kumrusu ile meşhur olan İzmir’in çöp şişini de tatmadan şehirden ayrılmamanız gerek.
İzmir Oto Kiralama
Her geçen gün artan rent a car firması sayesinde İzmir'de oto kiralama oldukça kolaydır. ARC Filo oto kiralama hizmetlerinden kolay ve hızlı bir şekilde aracınızı kiralayarak, yolculuğunuza başlama imkanınız bulunmaktadır. İzmir çok fazlasıyla kozmopolit, canlı ve renkli bir şehirdir. ARC Filo Hizmetlerinden kiralamış olduğunu aracınızla Meryem Anayı, Efes harabelerini, ziyaret edebilir, dönüşünüz yolunuzda da Şirince Köyü'ne uğrayarak, özel yapım meyveli şaraplardan ve de aynı zamanda el yapımı olan sabunlardan satın alabilme imkanınız vardır. Ege de bulunmakta olan ve de tarihin en güzel örneklerinden birisi konumundaki Efes Antik Şehri, Helenistik dönemden kalma muazzam bir kültürel miras konumundadır. İzmir de bulunan Selçuk ilçesinin sınırlarının içerisinde ki antik kentleri yaz döneminde gezmeye karar vermişseniz, mutlaka açık renk ve de bununla birlikte rahat kıyafetler giymenizi, güneşten ve de sıcaktan korunmak adına gerekli olan önlemleri almanızı öneririz. Bütünüyle mermerden yapılmış olan ilk kent olma özelliğine sahip Efes Antik Kentin de mutlaka görmeniz gerekli olan yapıların ve de eserlerin başında Artemis Tapınağı, Antik Tiyatro, Celsus Kütüphanesi, Meryem Ana Evi ve St. John Kalesi gelir. ARC Filo Hizmetlerinden kiralamış olduğunuz araba vasıtasıyla bu saydığımız efsane bölgeleri görme imkanına erişebileceksiniz.
ARAÇ KİRALARKEN DİKKATLİ OLUN
Oldukça güvenilir bir oto kiralama firması bulmak adına İnternet'ten bazen oto kiralama firması seçmek, istenmeyen sonuçları da doğurabilmektedir. Bornova ve diğer bütün İzmir bölgesinin her mahallesinde bir oto kiralama firmasıyla karşılaşabilme imkanınız vardır. İzmir oto kiralama konusunda 2007 yılından günümüze dek gerek kurumsal gerekse de bireysel olarak kesintisiz bir şekilde oto kiralama sektöründe faaliyet göstermekte olan ARC Filo Hizmetleri firmasından güvenli ve profesyonel bir şekilde araç kiralayabilirsiniz. Firmamızın oldukça geniş araç filosunun sunmuş olduğu fiyat uygunluğu ve de şaşılacak derecedeki kalitesi sizleri kesinlikle memnun edecektir, bu konuda bizlere güvenebilirsiniz.

ARC Filo Hizmetleri firmamız İzmir oto kiralama sektörü içinde etkileyici bir fark yaratmış firmaların arasında yer aldığından son zamanlarda çok fazla tercih edilenler arasında yerini almıştır. Her bütçeye, ihtiyaca ve segmente uygun oldukça çeşitli seçenekler ile kiralama desteği tarafınıza memnuniyetle verilecektir. Hemen yetkili ekibimiz ile oldukça hızlı bir şekilde iletişime geçip hangi tarzda bir araç kiralamak istediğinizi, ne kadar zaman aracın sizde kalacağını bildirmeniz yeterli olacaktır. Kaliteli kadrosuyla gerekli olan bütün desteği sizlere sağlayarak yüzünüzü güldürmeyi amaç ediniyoruz. Üstelik yalnızca tek bir markayı değil de birden fazla çeşitli farklı marka alternatifleriyle her bir müşterinin zevkine uygun olacak bir şekilde araç kiralama hizmetlerini sunuyoruz. Bu nedenle her gün hoşunuza gidecek olan araçları aramak zorunda kalmayacak ve de tüm ihtiyaçlarınızı da çok hızlı bir şekilde karşılama ayrıcalığına da sahip olacaksınız. O zaman hemen İzmir oto kiralama hususunda makul fiyatlı bir hizmet anlayışıyla bütün ihtiyaçlarınızı bir an önce gidermeye başlayın. Günün her zamanında oto kiralamalarını gerçekleştirmekte olan firmamız sayesinde bundan sonra araç sıkıntısı yaşamayacak ve bütün araç kiralama ihtiyaçlarınızı anında karşılayacaksınız. Ayrıca araçlarımızın hepsi son derece konforlu özelliklere sahip olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Bunun sonucu olarak ulaşım esnasında hiçbir rahatsızlık duymamış olacak ve de konforlu bir yolculuğun keyfini süreceksiniz.

İş ziyareti, tatil ve ya acil ulaşım ihtiyaçları duyduğunuz bir anda sizleri her anlamda rahatlatacak bir aracınızın olması fazlasıyla önemli bir konudur. Toplu taşıma arabalarında sıkıntılı bir ulaşım yaşamak yerine elimizde bulunmakta olan oldukça konforlu araçlar ile ulaşım yapmak sizler için çok daha mantıklı bir çözüm yolu olacaktır. Kendi aracınız gibi rahat edebileceğiniz, her türlü konforu içinde barındıran bu hizmeti www.arcfilo.com sitesi üzerinden de temin edebilirsiniz. Uygun fiyatlı İzmir oto kiralama hizmetleriyle müşterilerimizi memnun bırakan şirketimiz, geniş araç filosuyla %100 müşteri memnuniyeti sunmaktadır. Bunun sonucunda artık ister günü birlik isterseniz çok daha uzun vadeli olacak bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz araçları da kiralamaya başlamakta geç kalmayın. Araç kiralamalarınız için yapmanız gereken tek şeyse bünyemizde bulunan yetkili kişiler aracılığıyla hızlı rezervasyon işlemlerinizi yapmanızdır. Kusursuz bir hizmet sunana ARC Filo Hizmetleri sayesinde artık nasıl model, renk ve ya marka da araca sahip olmak istiyor iseniz sizler adına ayırtırız.

Büyük şehirlerin trafikleri sürekli sıkıntılı bir haldedir. Söz konusu olan İzmir olduğunda bu durumu ortadan kaldırmak artık siz değerli insanların elinde. Bunun nedeni toplu taşıma araçlarında saatlerce ve ya onlarca lira harcayarak, üzerlerine bir de stres yaşamak yerine Bornova da bulunan İzmir oto kiralama hizmetimizden yararlanıp İzmir’in her bir bölgesini özel araçlar sayesinde güvenle ve rahat bir şekilde gidebilme imkanını yakalar ve de böylece ulaşımı sorun olmaktan çıkıp zevk haline getirebilme imkanına sahipsiniz. ARC Filo Hizmetleri olarak Bornova da araç kiralama hizmetlerinizi 7 gün 24 saat sizlere sunmaktayız. Yani araçlarınızı ihtiyacınızın olduğu her saat ve de gün de fark etmeden bizlere ulaşabilir ve dilediğiniz araçları kiralayıp konforlu ulaşımla hayatınızı kolay bir hale getirebilirsiniz.

ARC Filo Hizmetleri olarak Bornova da araba kiralama hususunda işlerimizi sizlere aracı teslim etmekle bitmediğini düşünmekteyiz ve de kiralama sürecinizin ilk anından son anına kadar ihtiyaçlarınızın olduğu her an maksimum bir düzeyde destek sağlayıp oto kiralama deneyiminizin başından sonuna dek kusursuz bir şekilde olmasını garanti etmekteyiz. İhtiyaç duyduğunuz her an bizlere, uzman, ilgili ve de güler yüzlü personelimize kolay bir şekilde ulaşarak destek alma şansınıza sahipsiniz ve de bu hizmetli anlayışımız da bizi diğer birçok firmadan ayırmakta olan en büyük özelliklerimizin başında gelmektedir.

ARC Filo Hizmetleri firması olarak sizlere unutamayacağınız güzellikteki araçlarımızı İzmir oto kiralama adı altında sunmaktayız. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuğumuzu belirtmemiz gerek. Bizim en büyük referansımız sizlersiniz. ARC Filo Hizmetleri firmasını seçtiğinize bir an olsun bile pişmanlık duymayacağınıza emin olun. Birbirinden kaliteli ve de bir o kadar eşsiz olan araçlarımızda konforun tadını çıkartın. Biz sizlere hiçbir zaman unutamayacağınız bir ulaşımı sunuyoruz.

filo9
paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

24 Ağustos 2017
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu