Loading

2017 yılı araç kiralama firmaları için oldukça yoğun geçtiğini söyleyebiliriz, özellikle uzun dönem araç kiralama hizmeti veren firmaların bir çoğu oluşan yoğun talebi karşılamakta güçlük çekti. Kurumsal firmaların araç kiralama seçimlerinde ne kadar hassas ve titiz olduklarını biliyoruz, araçların güçlü ve güvenli olması firmaların aradığı ilk özelliklerin başında geliyor. Büyük firmalara uzun dönem araç kiralama hizmeti veren rent a car firmaları da müşterilerinin neye ihtiyaç duyduklarını çok iyi analiz ederek onlara en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor, işte uzun dönem araç kiralayan firmaların en çok güvendiği ve tercih ettiği araç modelleri

Volvo Serisi Güven Veriyor
1927 yılından İsveç'de kurulan Volvo dünyanın en büyük otomobil ve otobüs üreticisidir. Ülkemizde de oldukça beğeni kazanan ve güvenilir olan Volvo XC60 modeli konforu ve lüksü sunan yapısı ile uzun dönem araç kiralayan firmaların güvendiği ilk araç olarak dikkat çekiyor.

Üst Segment Meraklıları Volkswagen Diyor
1927 yılında kurulan Alman devi Volkswagen ürettiği dayanıklı ve şık araç seçenekleri ile hem güvenlik açısından hemde görsellik bakımından ülkemizde en çok tercih edilen araçlar arasında bulunuyor.

Opel Insignia ile 2017 Geri Döndü
Özellikle araç kiralama alanında diğer rakiplerine göre pek önde olamayan Alman otomobil şirketi Opel 2017 yılında yenilediği Insignia model aracı ile firmaların oto kiralamada tercih ettiği modeller arasında yerini aldı.

Orta Segment Renault Kiralıyor
Araç filo ihtiyacı yüksek olan firmaların ilk tercihi daha düşük ve orta segment araçlardan yana oluyor. Fransız otomobil üreticisi olan Renault gerek masrafsız gerekse de konforlu oluşu ile Türk firmalarının tercihi arasında bulunuyor.

Ekonomik Bütçeler Fiat Tercih Ediyor
Üretimi ülkemizde yapılmasa da yerli araç gibi görülen yedek parçası, vergisi ve bakımı diğer araçlara göre çok daha düşük olan Fiat araç modelleri bireysel ve kurumsal firmaların tercih ettiği otomobillerin başında geliyor.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

11 Ocak 2023
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu