Loading

ARC araç kiralama, yeni yılla birlikte başta Bayraklı ilçesi olmak üzere pek çok farklı bölgede sunmuş olduğu araç kiralama hizmeti ile bireysel kullanıcıların oto kiralama ihtiyaçlarını profesyonel ve uygun fiyat garantisi ile karşılamaya devam etmektedir. Yeni model araçları filosuna ekleyerek müşterilerine daha iyi bir rent a car deneyimi sunmayı hedefleyen ARC filo, bu kapsamda Bayraklı araç kiralama hizmeti vererek bölgede yaşayan kullanıcılara günlük, haftalık ve aylık bazda orta veya vip sınıfı araçları tahsis etmektedir. ARC filonun Bayraklı ilçesinde yer alan ofisinden yada 0 (533) 923 61 23 numaralı telefon üzerinden online olarak rezervasyon yapabilir istediğiniz model aracı anında kiralayabilirsiniz.

80 TL'den Başlayan Fiyatlarla Araç Kiralayın
Her bütçeye uygun araç kiralama seçenekleri sunarak İzmir halkının araç kiralama ihtiyacını tam 13 yıldır karşılamayı başaran ARC filo'da 80 TL başlayan fiyatlarla oto kiralayabilir, ARC filo farkını daha yakından hissedebilirsiniz. İster manuel ister otomatik vites araç kiralayın! Sürüş keyfinizi en üst seviyede yaşamak için ARC filo bünyesinde yer alan araçları inceleyin, firma sadece bireysel değil kurumsal müşterileri de çok uygun fiyatlara yıllık araç kiralama hizmeti sunuyor.

Bayraklı Araç Kiralama
Araç kiralarken semtinize yakın bir oto kiralama firması tercih etmek oldukça önemlidir. Olası bir sorun anında sizin yanınızda olan, günün her saati yardım ve destek verebilecek firmaları tercih ederek daha güvenli bir yolculuk yapmanız mümkün. Tıpkı Bornova gibi Bayraklı araç kiralama konusunda tecrübeye sahip olan ARC filo'da bu hizmetin yanı sıra şoförlü araç kiralama gibi yaşam kalitenizi yükseltecek ek hizmetleri de almanız mümkün.

Bilindiği gibi Bayraklı bölgesi son yıllarda hızla gelişen ilçelerin başında geliyor. Bu gelişim ile beraber kişilerin ve firmaların araç kiralama ihtiyacı da artmaya başlamıştır, ARC filo kurumsal hizmet anlayışını Bayraklı araç kiralama alanında da göstererek bu ihtiyacı profesyonel anlamda gidermekte ve bölgedeki oto kiralama firmaları arasında adından sıklıkla söz ettirmektedir.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

30 Ocak 2020
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu