Loading

Ege’nin incisi İzmir’in en güvenilir araç kiralama şirketleri arasında yer alan ARC Filo, kaliteli ve hızlı araç kiralama çözümlerine ulaşmak isteyenlerce tercih ediliyor. Tamamı düşük kilometreli yeni model arabalarla filo kiralama hizmeti de sağlayan ARC Filo’da aylık veya haftalık araç kiralayabilmek çok kolay.

10 seneyi aşkın bir süredir faaliyetlerine devam eden ve İzmir’in gözde araba kiralama firması haline gelen ARC Filo, sektörde edinmiş olduğu başarıyı yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına borçludur.

FİLO KİRALAMAYLA İŞLETME GİDERLERİNİZİ AZALTIN!

Araba satın almak yerine kiralamak, özellikle KOBİ’ler arasında son dönemde hayli yaygın. İşletme giderlerini en aza indirmek için tercih edilen filo kiralama sayesinde istediğiniz marka ve model araçlarla müşterilerinize hizmet sunabilmeniz mümkün. Sahada aktif olarak kullanılan arabaların yedek parça tedariği, tamir ve periyodik bakımı, ÖTV ve MTV giderlerinin karşılanması gibi giderleri üstlenmek yerine filo kiralamak çok daha akıllıca bir yöntemdir.

Ayrıca filo kiralama hizmeti satın aldıktan sonra yaşanabilecek muhtemel bir kaza anında bakıma alınan arabanın yerine hemen yenisi tedarik edilir. Böylece ARC Filo müşterilerinin iş akışı sekteye uğramamış olur. Arabanın serviste kaldığı süre boyunca yaşanacak zaman ve nakit kaybının önüne bu şekilde geçebilmek mümkündür.

NEDEN ARC FİLO’YU SEÇMELİSİNİZ?

Cevap basit: Tecrübesi ve kurumsallığı yüzünden. İzmir’in en köklü ve kurumsal filo kiralama şirketleri arasında yer alan ARC Filo, uzman personel kadrosu ve müşteri temsilcileriyle çeşitli sektörlerden onlarca farklı kurumun izmir oto kiralama ihtiyaçlarını karşılıyor. Hem filo yönetimi, hem de oto kiralama sektöründe faaliyet gösteren ARC Filo ile sizler de bireysel veya kurumsal taleplerinize cevap bulabilirsiniz.

Alt, orta ve üst segment olmak üzere farklı sınıflardan onlarca otomobil ARC Filo’nun zengin araç gamındaki yerini almış durumdadır. Siz de satın almak yerine kiralamak istediğiniz otomobil modelini ARC Filo’nun web sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyle faaliyetlerine İzmir ve çevre şehirlerde devam eden ARC Filo’nun müşterileri arasına siz de hemen katılın!

Uygun fiyata kaliteli hizmet ARC Filo’da

Merkez ofisi İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan ARC Filo, Adnan Menderes Havalimanı’nın iç ve dış hatlarındaki ofisleriyle de izmir araç kiralamak isteyenlere çözümler üretmeye devam ediyor. Sizler de 0 (232) 374 28 20 numaralı telefon üzerinden ARC Filo’nun müşteri temsilcileriyle iletişim kurabilir, araç kiralama hizmeti hakkında merak ettiğiniz soruları cevaplandırabilirsiniz.

Ne tür bir araç kiralamak istediğinize henüz karar veremediyseniz, hiç merak etmeyin. Dizel, benzinli, otomatik ve manuel olmak üzere herkese ve her bütçeye hitap edebilecek araçlar ARC Filo’da mevcut!

Fiat Linea gibi giriş seviyesi araçlardan tutun, Honda Civic ve Dacia Duster gibi üst seviye modellere kadar birçok farklı araba ARC Filo’nun garajında yeni kiracılarını bekliyor. Günlük 90 TL gibi oldukça cazip fiyatlar ve güvenli ödeme seçenekleriyle siz de işletmeniz için ideal araba filosunu oluşturabilirsiniz.

Öte yandan kiralamak istediğiniz tüm arabalarla ilgili detaylı teknik bilgiye ARC Filo’nun web sitesi üzerinden ulaşabilmeniz de mümkün. Modellerin şanzımanı, koltuk ve kapı sayısı, yakıt türü gibi birçok bilgi yalnızca birkaç tık uzağınızda. Tabii arabaların günlük, haftalık ve aylık kiralama ücretleriyle birlikte.

Araba kiralarken bunlara dikkat edin

Sırf fiyatı biraz daha ucuz diye kurumsal yapıya sahip olmayan ve “merdiven altı” diye tabir edilen araç kiralama şirketlerinden mümkün mertebe uzak durmanız, sizin ve işletmeniz için en iyisi olacaktır. Unutmayın ki bir araba kiralama şirketinin kalitesi, kara günde belli olur. Kaza veya arabalarda meydana gelebilecek herhangi bir arıza anında gerekli aksiyonu hızla almayan araç kiralama şirketleri yerine ARC Filo’yu tercih etmek, akıllıca bir seçimdir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da filo kiralama hizmetinden faydalanacağınız zaman dilimidir. Ne kadar uzun süre boyunca filo kiralarsanız, o kadar az ücret ödersiniz. Keza filonuzda tercih edeceğiniz araba modelleri de fiyata doğrudan etki eder.

Kış, bahar ve yaz mevsimleri için araba kiralama fiyatlarının değişim gösterebileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Özellikle kış mevsiminde imzalayacağınız filo kiralama anlaşmaları, işletme giderlerini daha da azaltıp tasarruf edebilmenize imkân sağlayabilir.

asd
paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Arc Filo

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

06 Şubat 2018
Yorum Yapın
Adınız Soyadınız *
Firma Adı
Yorumunuz *
Puan
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu